Skip to content

default color green color orange color
Naslovna
SEF URL dostupan klijentima! PDF Print E-mail

Image
S.E.F. URL pack
FP DIGITALL wam nudi novi plug in za vaše web sajtove. Poznata je stvar da kada se web sajt redizajnira ili reprogramira dobija nove URL-ove koji su potpuno nepoznati mašinama za pretragu.

Tako da je vas stari URL sa velikim Google Page Rankom od npr. 5/10 sada preradjen(primenovan) i njegov URL iznosi 0/10.
Ali ne više! FP DIGITALL vam nudi novi dinamički web sajt sa potpuno istim URL.ovima koje ste imali na starom.
Na primer :
Vaš stari web sajt je imao URLL: http://www.yourwebsite.com/about-us.html sa PR 5/10.
U najboljem slučaju vaš novi sajt će imati sledeći URL: http://www.yourwebsite.com/about-us.php sa PR 0/10!!! A to je LOŠE!!
Mi smo uspeli da primenimo novu tehnologiju u izradi naših web rešenja tako da ćete moći bez problema da zadrĹľite naziv starog URL sa već razvijenim PR. 

Najbolje od svega:
Ovu uslugu nudimo potpuno besplatno svim klijentima!

 

Izdvajamo:

Usluge
Reference

Da li ste znali?

Da liste znali da se izrada Content Managment System-a(CMS-a) isplati u proseku za tri meseca? Razlog: u ovom slučaju ste vi webmaster i sami upravljate osveĹľavanjem sajta. Dakle, ne plaćate webmastera kao treče lice! 

Top

Da li ste znali?

Da li ste znali da ne morate poznatavati ni trunku programiranja da biste upravljali našim Content Management System-ima. Naši CMS.ovi se izradjuju sa akcentom na lakoću upravljanja. Naši sistemi vam štede i vreme i novac!